Ecco lo speciale menù proposto dal ristorante per il pranzo del 25 dicembre 2018: *** Mare e monti ed i suoi affumicati *** Risottino mantecato con gamberoni rossi e tartufo nero *** Tortelli al baccalà con crema di parmigiano *** Petto d’anatra all’arancia con cipollotti in agrodolce *** Pera al vino rosso con […]

Christmas menu 2018


Big Bench Riva di Solto Fonteno
What is the big bench community project? From Chris Bangle’s Big Benches, now a symbol of the Alta Langa, comes the BIG BENCH COMMUNITY PROJECT (BBCP) initiative, to support local enterprise, tourism and craftsmanship in the towns that host these out-of-scale installations. BBCP is a no profit initiative promoted by […]

The big bench


Special menu for San Carlo’s  This is the special menù for the dinner of 5 november and for the lunch of 6 november: First course: Orzotto con zucca e funghi Main course: Filetto rosa con crema di sottobosco e patate al rosmarino Dessert Wine, water, coffee € 18,00 for person For more information and reservation call at […]

San Carlo’s day 5-6 november